Henri Heijink

Geboren in Twente, vader van vier en de oudste van vijf. Zoon van een ambachtelijke timmerman. Fietst graag langs de IJssel, maar ook door Europa. De machtige bergen geven energie. Dol op nieuwe plekken, graag onderweg, verdwaalt zelden. Alles tussen loslaten en opnieuw vasthouden. Laadt zich op en laat zich raken door muziek. Kan goed alleen, is liever met de ander. Laat zich raken en weet wat hem raakt. De kracht van het beeld is sterker dan de kracht van het woord.

Zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg, in persoonlijke - en in teambegeleiding, in training en casemanagement. Brede persoonlijke en professionele ontwikkeling met onder andere: Transactionele Analyse (TA Academie), Systemisch Werken (Phoenix Opleidingen), Omgaan met verlies en Gestolde Rouw (basis- en vervolgopleiding bij Land van Rouw). Zeven jaren verdiepen en verbreden met een vaste mannengroep. Krachtig en kwetsbaar als we zijn. In verbinding met mijzelf én de omgeving.

Ik wil van betekenis zijn bij (levend) verlies en de weg naar herstel. Je kan altijd opnieuw beginnen. Het is iets wat groter is dan onszelf. Het is ook wat het is. Vier de liefde, we kunnen niet zonder.

Het leven is een voortdurende ontdekkingsreis.

Luisteren naar mijn lijf is luisteren naar mijn ziel

Ik voel dat ik leef, dat mijn lijf werkt

Niet mijn denken geeft richting, maar mijn lijf


Niet alleen afstand nemen, maar ook afstand maken

Met mijn zintuigen ontmoet ik de wereld en verbind mij met de natuur

Mijn oren en ogen staan open voor nieuwe ervaringen


Alleen in de natuur

Ik ontspan en ontplooi

Het is stil

Een intense binnenervaring in de buitenwereld