Sinds 2022 werk ik samen met collega rouw- en verliestherapeut en trainer Margot van Rijn van Verlies & Leven. Samen vormen wij Centrum Duo, een vernieuwend en inspirerend centrum voor rouw en verlies met een aantrekkelijk aanbod ervaringsgerichte trainingen op maat, workshops en lezingen. Als trainersduo zetten wij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Een liefdevolle en soms bitterzoete confrontatie met rouw.

Zo is er een dag voor duo’s: iemand in rouw én een persoon die hij/zij meeneemt. Een mogelijkheid om helderheid, begrip en verbinding te creëren, daar waar het zo nodig is als verlies in je leven is. Wat doe en voel je zelf, wat doet dat met de ander en hoe doe je het samen? Jullie individuele en gezamenlijke tocht krijgt taal, zodat je elkaar begrijpt en je je begrepen zult voelen.

Ook voor geliefden die kort of langer geleden een verlies hebben meegemaakt biedt Centrum Duo een waardevolle dag over relationele rouw . Om niet in eenzaamheid, maar gezamenlijk in beweging te komen en het verlies te integreren in jullie leven. Daarnaast zijn er trainingen en programma’s over rouw op de werkvloer , rouw bij jongeren en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling . Maar ook voor een studiedag, workshop of training op maat kun je bij Centrum Duo terecht.

Kijk voor ons gehele aanbod op www.centrumduo.nl of neem contact op. We denken graag met je mee.