Buro Binding biedt een werkplaats voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Individueel, relationeel en in systemisch perspectief.'Het was een onvergetelijke rit met veertig haarspeldbochten naar de top van de Stelvio. Adembenemende vergezichten, en een overweldigende natuur. Met veel zelfvertrouwen begon ik aan de lange en loodzware beklimming. Met gezonde spanning en voldoende zelfvertrouwen begon ik aan de geweldige rit.

In het begin viel het viel mee, later viel het enorm tegen. Mijn lijf liet mij niet in de steek en ik piepte en kraakte in de laatste kilometers. Fietsen in de kille schaduw en in de volle zon. Ik had veel zin en wilde bijna opgeven. Ik schreeuwde het uit en was ook stil. Ik keek vooruit en in gedachten fietste ik terug op mijn eigen tijdlijn.

Ja! I k wilde mijn doel bereiken en ik had tijd om te mijmeren. Als het leven zelf, wat een ongelofelijke contrasten, rechtdoor en slingerend naar boven. Ik voelde mij klein in de overrompelende omvang van het hooggebergte. Op de top keek ik naar beneden en zag opnieuw de prachtige omgeving en het forse hoogteverschil. Ik keek terug naar het dal waar ik een uur geleden nog fietste. Mijn afgelegde weg, wát een hoogtepunt...'